11 november, 2021

A fenntartható növekedés elemei a szerencsejátékiparágban: játékosélmény, adat és felelős megközelítés

2021-11-25 12:10-12:30

Milyen felforgató trendek hatnak a szerencsejátékiparra globálisan? Képes-e ezeket sikeresen implementálni saját működésébe, termékfejlesztésébe egy állami monopol vállalat? Milyen szerepet játszik ebben az adatvezérelt működés és ügyfélismeret, insightok beépítése? A Dávid és Góliát léptékek mentén milyen stratégiát követ a nemzeti lottótársaság a globális versenytársakkal szemben a többmillió magyar játékos felé? Miért áll ennek középpontjában az ügyfél-, játékosélmény megközelítés és hogyan válik ezen belül is a felelős megközelítés versenyképességi tényezővé? Az előadásban egy zárt szektorba nyernek bepillantás és ezekre a kérdésekre kapnak választ az érdeklődők 2021-ben hazánk második legsikeresebb marketing vezetőjének választott szakemberétől.

Előadó

Marketing és kommunikációs igazgató
Szerencsejáték Zrt.
Zsófia a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogi szakokleveles közgazdász képesítést, illetve tanulmányokat folytatott a London School of Economics egyetemen. Szakmai pályafutását az egyetemi évek alatt a Nestlé Magyarországnál kezdte, ezt követően mind a piaci, mind az állami szektorban szerzett szakértői és vezetői tapasztalatokat marketing, kommunikációs és értékesítés területén többek között a KLM regionális központjában, a Nestlé Hungáriánál, a Magyar Telekom Csoportnál. Jelenleg a nemzeti lottótársaság felsővezetésének tagjaként a cég marketingtevékenységének irányításáért felel. Vezetése alatt szakmailag megújult a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs és a sorsolásokat felügyelő szervezete, csapatával hozzájárult a vállalat transzformációjához az elmúlt három évben, amellyel a  lottótársaság a modern állami vállalattá válás mellett jelentős árbevétel-növekedést ért el felelős játékszervezési mechanizmusai megerősítésén túl. A szerencsejátékiparág számos kihívással néz szembe a közel jövőben a digitalizáció, a változó játéktrendek és az élesedő illegális verseny hatására. Erre a Szerencsejáték Zrt. elsősorban a digitális és offline integrált játékosélmény fejlesztésével és saját kampányképességeinek kiterjesztésével válaszol. Zsófia  a Magyar PR Szövetség alelnöke és az Európai Lottószövetség frissen alakult Marketing és Értékesítés munkacsoportjának tagja, amely elősegíti a 76 tagvállalat közötti tudástranszfert és iparági standardok felállítását Európában.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: