11 november, 2021

CX és Research

2021-11-25 14:10-15:10

Session D

Facilitátor

ügyvezető
NRC Kft.
János több, mint 25 éve dolgozik a piackutatás területén és 22 éve alapította az NRC-t, amely Magyarország legelső online kutatásra szakosodott vállalata. Az elmúlt években a piackutatás mellett nagy gyakorlatot szerzett a Service Design, a. CX fókuszú ügyfélélmény kutatások, a workshopok facilitálások területén és tanácsadóként segíti a nagyvállalatok adatvezérelt szolgáltatás és termékfejlesztését

A CX alapja az ügyfelek hangja - hogyan hallgassuk meg a vevőket és miként mérjük használhatóan az ügyfélélményt?

Bemutatkozik a Customer Experience Index, az NRC Netpanel márkaélmény mutatója. Milyen a hazai pillanatkép jelenleg az ügyfelek szemével? Hogyan lehet hasznos eszköz egy vállalat számára egy CX index? Mitől lesz adatvezérelt egy ügyfélélmény fejlesztés? Merre visznek a globális trendek? Mik a legfrissebb (pandémia utáni) ajánlások a cégek számára a vevői elégedettség javítására? Hogy csinálják a legjobbak és mit tanulhatunk tőlük?

Senior Consultant
KPMG Tanácsadó Kft.
ügyvezető
NRC Kft.

A lojalitás hosszútávú fenntartásának eszközei

ügyvezető igazgató
Kantar Hoffmann

A legtöbb termékkategóriában a gyártónak, a márkatulajdonosnak fel kell készülnie arra, hogy a célcsoportja alapvetően nem lojális. Folyamatosan versenyezteti a márkákat, információt gyűjt, ráun a megszokott márkára. Tehát nem csupán az a feladatunk, hogy elégedetté tegyük a fogyasztót, a lojalitását is el kell nyerni. Az előadás végigveszi a lojalitást befolyásoló tényezőket, a lojalitás építésének lépéseit. Részletesen vizsgáljuk, hogy milyen hatást vált ki, ha „csak” a funkcionális teljesítményt növeljük, mennyivel tartósabb hatást érünk el, ha a márkaértéket javítjuk. Nem feledkezünk meg az inercia lojalitást befolyásoló erejéről sem, amelynek erősítése szintén gyakori az ügyfélmegtartó lépések között.

Tesco

Feltöltés alatt…

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: