11 november, 2021

CX esetek

2021-11-25 15:20-16:20

Session D

Facilitátor

ügyvezető
NRC Kft.
János több, mint 25 éve dolgozik a piackutatás területén és 22 éve alapította az NRC-t, amely Magyarország legelső online kutatásra szakosodott vállalata. Az elmúlt években a piackutatás mellett nagy gyakorlatot szerzett a Service Design, a. CX fókuszú ügyfélélmény kutatások, a workshopok facilitálások területén és tanácsadóként segíti a nagyvállalatok adatvezérelt szolgáltatás és termékfejlesztését

ROCXI – Mennyire térül meg a CX költés?

CX Director
Ipsos

A CX már nem csak az elégedettség méréséről szól, hanem egy olyan szükségszerű üzleti gondolkodássá vált, amely megkülönbözteti a sikeres vállalkozásokat, vagy annak hiánya veszteségeket eredményez. Egy olyan jelentős hajtóerővé vált a márkák választása során, amely alapvetően határozza meg az ügyfelek lojalitását és preferenciáját. A CX egy hangsúlyos része a szervezet értékajánlatának, érzelmi kötődést alakít ki, ezzel egy hosszú távú és profitábilis kapcsolatot épít az ügyfél és a szolgáltató között. De mennyire éri meg befektetni a CX-be? Megtérül? Milyen CX érettség az elvárt a sikeremhez? Hogyan dolgozzak a fogyasztóim visszajelzésével ehhez a sikerhez? Ezekre a kérdésekre ad választ az előadás esettanulmányokon keresztül.

Egy közvetítő platform tervezésének kihívásai: a Photon és a Frontira service design projektje

Hogyan lehet platformosítani és egyszerre megőrizni a személyességet? Hogyan lehet éppen elegendő autonómiát adni a megfelelő kontroll mellett? A Photon a fotósok és videósok Uberje: egy platform, ami az ügyfelek és a szolgáltatók összekötése mellett leveszi az egyeztetés és adminisztráció terhét mindkét oldalról. Az előadás során bemutatjuk, milyen kérdésekkel és kihívásokkal találkoztunk a közös munka során annak érdekében, hogy az új webes platform funkciói illeszkedjenek mind a B2B ügyfelek, mind a fotós/videós szolgáltatók igényeihez.

Formatervező, service designer
Frontíra

Service Design a legjobb utasélményért

Service Design Manager
Budapest Airport Zrt.

Hogyan és hol kapcsolódik a service design az utasélményhez? Milyen eszközeink vannak az utasélmény növeléséhez? Hol tudunk a leghamarabb és leghatékonyabban beavatkozni az utas útvonalán, annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben legyen része az utasnak? Ezekre a kérdésekre igyekszem választ adni az előadásom során.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: