11 november, 2021

Design, mint felsővezetői stratégia

2021-11-25 13:10-14:10

Session D

Facilitátor

ügyvezető
NRC Kft.
János több, mint 25 éve dolgozik a piackutatás területén és 22 éve alapította az NRC-t, amely Magyarország legelső online kutatásra szakosodott vállalata. Az elmúlt években a piackutatás mellett nagy gyakorlatot szerzett a Service Design, a. CX fókuszú ügyfélélmény kutatások, a workshopok facilitálások területén és tanácsadóként segíti a nagyvállalatok adatvezérelt szolgáltatás és termékfejlesztését

Fireside chat

Hogyan használják a világvezető cégek a viselkedéstudományt, a designt és az ügyfélélményt a hosszútávú stratégiai döntések meghozatalához? Az ügyfélélmény és a mögötte álló tudományterületek váltak az elmúlt évtized néhány “wunderkid”-jének versenyelőnyévé. Az előadásban megnézzük, hogy a CX-nek a legfelsőbb szintre kerülése hogyan emelte ezeket a vállalatokat globálisan piacvezetőkké, a tradicionális óriásokat is letaszítva a trónról.

Head of Design
Zoosh Digital
Service designer
MVM Next
Founder & CEO
AbilityMatrix

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: