11 november, 2021

Grow with Google – Design Thinking

2021-11-25 13:10-14:40

Session E

Facilitátor

Építész, szociális designer és a fenntarthatósági terület vezető kutatója
Moholy Nagy Művészeti Egyetem (MOME)
Bori építész és kutató, aki a szociális designt fókuszba helyezve foglalkozik a reziliencia és a fenntarthatóság témájával. Bori jelenleg a MOME Innovációs Központjának vezető kutatója, korábban építészként dolgozott New Yorkban. Előadásokat tartott többek között a Maryland Institute College of Art-ban, a San Francisco-i Winterhouse Symposium-on, a What Design Can Do Amsterdam eseményen, a TEDxDanubián, most pedig a magyar Grow with Google csapattal dolgozik a New Generation of Founders programon.

A tervezőként való gondolkodás megváltoztathatja a szervezetek termék-, szolgáltatás-, folyamat- és stratégiafejlesztési módszereit. A Design Thinking megközelítés összehozza azt, ami emberi szempontból kívánatos, ami technológiailag megvalósítható és gazdaságilag életképes. Lehetővé teszi a tervezői képzettséggel nem rendelkező emberek számára is, hogy kreatív eszközöket használjanak a különböző kihívások kezelésére.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: