11 november, 2021

SD esettanulmányok II

2021-11-25 16:20-17:20

Session B

Facilitátor

Business Designer, Design Research Lead
Magyar Bankholding
Norbi UX designerből lett business és service designer. Jelenleg egy banki design research csapatot vezet, és stratégiai szinten képviseli a kutatást. Blogja és podcastje révén igyekszik a hazai vállalatok edukációját segíteni, melynek keretében a designt mint szemléletmódot, különösképpen az emberközpontúságot igyekszik minél jobban meghonosítani.

doktor+: design alapú magánrendelő tervezés

Több, mint egy éve lehetőségünk volt a nulladik ponttól bekapcsolódni egy székesfehérvári magánrendelő megtervezésébe. A fizikai építkezés alapozás fázisával párhuzamosan zajlott a design kutatás, amire épült a márkatervezés, a szegmentált szolgáltatás részletes megtervezése, a website koncepcionális és UX tervezése, a kommunikációs és piacra lépési stratégia kidolgozása. A családbarát magánrendelő decemberben nyit majd, az eddigi folyamatról, a várakozásokról a tulajdonossal közösen mesélünk majd.

head of insight
meet
társalapító, business design tanácsadó
meet

Ökoszisztéma tervezése az adatvezérelt orvosi készségfejlesztés területén

Hogyan lehet kialakítani a service design eszközeivel egy komplex ökoszisztémát? Hogyan lehet egy fizikai termékből könnyen használható szolgáltatást készíteni a releváns célcsoportok számára? A YourAnastomosis egy adatvezérelt orvosi készségfejlesztő megoldás, amely folyamatos tanulási és gyakorlati lehetőséget nyújt a rezidensek, orvostanhallgatók, sebészek számára. Előadás során bemutatjuk, milyen eszközökkel, hogyan dolgozik együtt a Frontira az ügyféllel annak érdekében, hogy segítsük a felhasználóknak alkalmazni és beépíteni a tanulási folyamatba az objektív, adatvezérelt értékeléseiket, melyeket a munkájukra kapnak és a folyamatos termékhasználatot elősegítsük.

Product designer
Frontíra
project manager
Frontíra
designer
Your Anastomosis

Befektetés kezelő áttervezés üzleti- és dizájner szemmel

Mi kell a bátorságon kívül egy áttervezéshez? Milyen kihívásokra nem számítottunk? Mit tanultunk üzleti oldalon a projekt során? Vesz-e valaki részvényportfóliót a trolin állva? Az egyszerű nagyszerű?

Fejlesztési vezető
UNIQA Biztosító Zrt.
Head of Design
Ergomania

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: