11 november, 2021

SD sztorik

2021-11-25 13:10-14:10

Session A

Facilitátor

Senior service experience designer
Magyar Telekom
Magyar Telekomban dolgozik senior service designerként. Nagyvállalatok és induló vállalkozások digitális jelenlétének optimalizálásán, marketingkommunikációs stratégialkotásán és kivitelezésén dolgozott korábban

Amikor a kiszámítható kiszámíthatatlanná válik, neked pedig tervezned kell vele

Lead Workplace Advisor & Service Designer
Colliers International

Hogyan tanulhat együtt az ügyfelével, a tanácsadó, a tervező, a design stratéga és a teljes szakértői csapat? Ki mondhatja ki először, hogy nem tudja hova vezet az út? Hogyan lehet, szinte bármit, előre tervezni 5-10-15 évre előre? Kell-e egyáltalán? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, akkor amikor a mai kiszámítatlan világban munkahelyi élményt, munkatér stratégiát mint szolgáltatás csomagot próbálunk tervezni. Meglepő, de lehet, csak egy jó sztori kell hozzá. Nekem van egy!

Hogyan neveld a sárkányodat? – Az új Service Designer generáció építése

Néha úgy tűnik, a service designerek olyan ritkák, mint a sárkányok. Hogyan lesznek tehát sárkányfiókák? Mivel érdemes a begyüket tüzelni? Hogyan tudják szárnyaikat bontogatni? Ilyen elmés és érdekes kérdésekre kereste a választ a Vodafone Design Lab, és a kincset érő gondolataikat ezen a mágikus beszélgetésen osztják meg!

Service Designer - Graduate program
Vodafone
Service Designer - Graduate program
Vodafone
Design Lab Chapter lead
Vodafone

Egy service designer 10 főbűne – azaz mit csinálhatunk rosszul

Service Experience Designer Chapter Lead
Magyar Telekom

Magunkra gyakran úgy gondolunk, mint azok a kreatív szakemberekre, akik az ügyfélnézetet képviselve támogatják az innovációt, sőt mi magunk vagyunk az innováció. Az előadásomban árnyalnám ezt a képet, olyan hibákról beszélek majd, amikkel aláaknázzuk mind a szakmaiságunkat mind a jó hírnevünket. Sőt mivel a magyar piacon service design még csak most kezdi megvetni a lábát, szinte halálos bűn , ha nem figyelünk oda magunkra és egymásra , hiszen hibáinkkal nem csak a magunk presztízsét, hanem az egész szakmát rombolhatjuk.

Biztos lesz olyan aki egyetért a felvetésekkel és lesz aki nem, azonban beszélni muszáj róla.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: