10 november, 2021

SDN intro: Service Design trendek 2021-ben

2021-11-25 09:05-09:25

2021 fontos év volt a service design szakma számára is. Az elmúlt időszakban nem csak az ügyfél-oldali preferenciák változtak: a szolgáltatók egyre jobban törekednek a fenntarthatósági szempontok figyelembevételére. Előadásunkban bemutatjuk, hogy miről beszél a design szakma a nagyvilágban és, hogy 2021-ben milyen témák kerültek refelktorfénybe a service design területén.

Előadók

Design Lab Chapter lead
Vodafone
E2E design folyamatokon keresztül (koncepciótól implementációig ) támogatja a szervezetet ügyfélközpontú termékek/szolgáltatások bevezetésében. A Design Lab-ben együtt dolgoznak service designerek, UX/UI designerek és UX writerek.

Lead Service Designer
Deloitte
Lili a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem designmenedzsment MA szakán végzett. Ügynökségi- valamint nagyvállalati tapasztalattal rendelkezik: korábban az Exalt Interactive stratégiai design ügynökség szakmai vezetőjeként-, illetve a Vodafone Hungary design csapatában senior service designerként dolgozott. Nemrég csatlakozott a Deloitte Strategy & Growth Design csapatához, ahol service design projektek vezetéséért felelős.

társalapító és ügyvezető
Frontíra
Kertész Judit közgazdász, a Frontira stratégiai design cég társalapítója és ügyvezetője. Fő szakterülete az ügyfélélmény fejlesztés és a service design, többek között olyan nagyvállalatokat segít közelebb hozni az ügyfeleihez, mint a Mastercard, Szállás.hu, Audi vagy a Vodafone. 2014 óta aktív résztvevője a hazai service design közösségnek, a MOME service design expert kurzus egyik vezetője, 2019 ősztől a Service Design Network Hungarian Chapter board tagja.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: