Hogyan készül egy ’global design guidebook’?

A DVM group belső szolgáltatásfejlesztési folyamatának sikere nyomán munkatérstratégiai tanácsadásunkkal egy nemzetközi cég irodai design arculatának alakításában vettünk részt. A játékokkal, workshopokkal, interjúkkal tarkított történet eredményeként egy olyan kézikönyv született, ami a cég önazonos megjelenését segíti a világ bármely országában. Az előadás ebbe a folyamatba ad betekintést.

Service design oktatás a multiban

Közel 4 éve folyamatosan zajló oktatások tapasztalatait meséljük el, hogy neked már ne kelljen azokon a buktatókon átmenni, amin mi is elbuktunk. Emellett elmeséljük, nekünk mi vált be, milyen megközelítésnek volt a legnagyobb hatása a szervezetre.

Tükröm, tükröm…. – Ügyfélélmény kerekasztal beszélgetés

Szeretettel várunk egy interaktív kerekasztal beszélgetésen, ahol a CXPA Hungary, magyarországi Ügyfélémény Érettségi Felmérésében résztvevő CX vezetőkkel vitatjuk meg a felmérés tanulságait és reflexióit. Ezáltal mélyebb betekintést nyerhetsz a vállalatok ügyfélélmény érettségébe, és még hatékonyabban fejlesztheted a CX területét, például a service design segítségével.

Egy társadalmi vállalkozás Service Design élménye

Hogyan adjunk kedvezményt szociális céllal úgy, hogy elkerüljük az árakció érzést? Szolgáltatásfejlesztési utunkat mutatjuk be az első állomásától, amivel csökkentjük a lemorzsolódásokat és növeljük az ügyfélkört a MOME Service Design képzéssel együttműködve.

5 év (B2C és B2B) design edukáció tapasztalatai

2018. óta csinálunk service design képzéseket: egy naposakat, több naposakat, hackathon-jellegű sprintes formátumúakat és több hónaposakat. Ezekre mind alkalmazzuk a design eszközöket: a háttérben journey-ken és blueprinteken vezetjük a tapasztalatokat, prototípus tesztelünk, learning cycle-öket működtetünk. Öt év alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk és visszajelzést gyűjtöttünk. A teljes design edukációs portfóliónk új alapokra helyezésének pillanatában örömmel osztjuk […]

Munkavállalói élmény fókuszú HR stratégiaalkotás

Mitől lesz szerethető egy munkahely? Hogyan tudunk inspiráló, megtartó légkört kialakítani, ahová örömmel járnak a dolgozók és elkötelezettek a cég stratégiájának megvalósítása mellett? Hogyan lesz válságálló és jövőálló a szervezet, ehhez mire van szükségük a munkatársainknak? Mindezt akár hibrid formában? A sikeres munkavállalói élmény fejlesztésének egyik alapköve a folyamatos párbeszéd kialakítása, valamint a munkavállalói életciklus […]