Barna Máté

Educational Development Manager @ MOME

A MOME Formatervező Tanszékén végzett. Tervezőként fontosnak tartja a designkutatás erejét, a komplex rendszerekben való gondolkodást, az emberközpontúságot és a csapatmunkát. A szolgáltatástervezés mellett aktívan dolgozik szervezetfejlesztési és oktatásfejlesztési projekteken is. Otthonosan mozog az ügynökségek, nagyvállalatok, különböző oktatási intézmények és szervezetek világában egyaránt. A Service Design és Design Thinking módszertanát, és azok különböző eszközeit ezeken a területeken is rendszeresen alkalmazza. Éppen futó Doktori kutatásában az egyetemek működési struktúráit, oktatási és egyéb szolgáltatásait, valamint az ezek fejlesztésére szolgáló design módszertanokat kutatja.

Előadásai

  • Miért jó, ha van róla papírod is? - A MOME Service Design szakirányú továbbképzés bemutatkozó előadása 17:00 - 17:20 106-os terem

    Előadásunkban a Service Design oktatásról beszélünk hazai és nemzetközi viszonylatban és egyben bemutatjuk a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Magyarországon és a régióban is egyedülálló egyéves Service Design posztgraduális képzését. Beszélni fogunk a célokról, a programról, az eddigi eredményeinkről és arról, hogy milyen kompetenciákat várnak el egy kezdő service designertől egy állásinterjún. Az előadást ajánljuk mindenkinek, aki partnerként, hallgatóként vagy oktatóként szívesen kapcsolódna az egyetemi képzéshez a jövőben.

    Barna Máté Csernátony Fanni