Dojcsák Dániel

Marketingkommunikációs igazgató @ Shiwaforce

Dániel feladata, hogy a Shiwaforce kommunikációs, tartalom- és marketing stratégiája egyszerre szolgálja a vállalati célkitűzéseket és nyerje meg a közönséget, cégen kívül és belül is.

Régi motoros IT és b2b konferencia, média és újságíró berkekben, évtizedes múlttal a márkaépítés, a tartalomgyártás és a rendezvénymarketing terén is. Kedvenc szabadidős elfoglaltsága saját Strava-rekordjainak megdöntése, majd az eredmények alapos kielemzése.

Előadásai

  • A Shiwaforce EVP kommandó esete az ejtőernyős Service Designerrel 15:25 - 15:45 106-os terem

    Fiókba rejthető dokumentum helyett a HR és marketing csapatot is transzformáló támogatást kapott az employer branding ügye.

    Az employer branding vajon mi? Csak kommunikáció, javaslatcsomag, vagy egy folyamat, aminek során a cég jobb munkahellyé alakulhat?

    Hogyan tud jól működni a határok feszegetése egy hibrid csapattal? Bemutatjuk a Shiwaforce employer branding projektet mindkét szemszögből: elmondjuk, mit csináltunk, de azt is, miért működött jól a 'külsős' service designer vezetésével, de belsős operatív csapattal végigvitt projekt. Mit kapott az ügyfél, mit tanultunk út közben és vajon mi történik a 'prezi' demo után?

    Dojcsák Dániel Kun Judit