Dr. Némedi Erzsébet

Alapító @ Expedit Nodum

Élelmiszeripari mérnök, biotechnológus, az élelmiszertudományok doktora. In-vitro emésztési modellek és a humánklinikai vizsgálatok szakértője. Volt kutatóintézet tudományos főmunkatársa, gyógyszeripari kutatások projekt managere, monitora, kutatóintézet hálózat innovációs igazgatója, és Brüsszelben nemzeti delegált szakértő a „Food security and sustainable agriculture” Programme Committee-ben. Tagja az Élelmiszeripari Tudományos Egyesületnek, a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak, a Magyar Természettudományi Társaságnak. A Magyar Tudományos Akadémia, Agrártudományok Osztálya, Kertészet- és Élelmiszertudományi Bizottság köztestületi tagja.

Az Expedit Nodum, mint egyetlen, ezzel a speciális területtel foglalkozó szervezet alapítójaként és vezetőjeként 22 éve foglalkozik magyarországi és nemzetközi élelmiszeripari és táplálkozástudományi trendekkel, termékek tervezésével, fejlesztésével, hatékonysága vizsgálatával, klinikai vizsgálatával, illetve piaci szabályozásával.

Előadásai

  • Hogyan hozzuk létre a mindenízű drazsét? - az élelmiszeripari termékfejlesztés kihívásai 14:10 - 14:30 101-es terem

    A mai modern üzletépítés során egy kézzel fogható élelmiszer termék kifejlesztése is rendkívül professzionalista és komplex, a folyamat minden elemére egyaránt fókuszáló tervezést igényel. Az üzleti célokkal összhangban lévő stratégiai gondolkodásmód megléte, a változó körülményrendszerben is megfelelő szakmai megoldások alkalmazása, a meghatározott területekre bontott feladatok szisztematikus kivitelezése szintén elengedhetetlen. Ennek a komplex látásmódnak a hiánya 40-60%-al is megdrágíthatja a fejlesztési folyamatot. Az előadás igyekszik bemutatni a trendek tükrében a fejlesztési lépéseket és azok buktatóit.

    Dr. Némedi Erzsébet