Farkas Flóra

UX/UI designer, konverzió-szakértő @ 22.design

Több mint 10 éves szakmai múlttal a háta mögött Flóra egy sokat látott UX/UI designer kivételes tapasztalattal digitális marketing kommunikáció és e-commerce területen. Szenvedélye a neuromarketing és a kognitív pszichológia. Pályafutása alatt olyan ügyfelekkel dolgozott mint a Foxpost, Tunsgram, Dreamjobs, Proactive Bookkeeping.

Előadásai

 • Élő UX elemző workshop a 22 Design konverzió-szakértőjével! 11:30 - 12:30 105-ös tererm

  Bevállalod? Élő UX vizsgálat alá vetjük a te appod-webshopod-digitális terméked. Karácsony előtt még simán javíthatsz a konverziódon az itt kieső gyakorlati javaslatokkal! Jelentkezz, küldd be előre a terméked linkjét, screenshotját vagy akár csak egy UX-szel kapcsolatos kérdésedet, ami régóta mozgatja a fantáziádat és közösen meg fogjuk vizsgálni a workshopon!

  Jelentkezés: info@22.design

  A workshopot tartja: 

  Máriás Attila (Founder, UX szakértő) @ 22.design

  Farkas Flóra (UX lead, konverzió-szakértő) @ 22.design

  Máriás Attila Farkas Flóra
 • Drágám, a konverziók összementek megnőttek! 15:05 - 15:25 Auditórium

  A 22.design és a Dreamjo.bs GYAKORLATI projektbemutatója arról, hogy milyen UX módszerek segítségével sikerült a regisztrációk számát 3x-ozni, miközben a marketing büdzsén csökkentettek. Figyelem, ez nem egy újabb módszertan-elméleti case-study prezi. Innen biztosan valóságban használható tudással mész haza.

  Farkas Flóra Szabó Dezső