Georgiu Achilles

Innováció Menedzsment Szakértő @ Talk-a-Bot

Egy gondolatébresztő infológus és az üzleti útvesztők feltárója. Eredetileg szakács akart lenni, de a sors belecsöppentette az információ kor közepébe, ahol inkább a technológia fejlődésének véleményvezéreként keresi a tudást, alap kérdéseket fogalmazva meg a technológia fejlődésével kapcsolatos etikai és morális vonatkozásokkal, válaszokat keresve azok hosszútávú hatásaira az üzleti világra és társadalmunk fejlődésére egyaránt. Inspiráló előadóként már két egyetem is megtisztelte az Év Legjobb Tanári díjjal. Elsődleges célja, hogy képeket rögzítsen az emberek fejébe metaforák és vizuális történetek segítségével annak érdekében, hogy e-vezetőkké formálja őket, olyan emberekké, akik megértik a technológia fejlődését és képesek megfelelően adaptálni azt a mindennapos munkakörnyezetben.

Achilles a Varsói Műszaki Egyetem Üzleti Iskola Executive MBA programjában vendégelőadó, illetve a Közép-európai Egyetem Gazdasági és Üzleti Tanszékének digitális átalakulás, e-vezetés, valamint értékesítési és tárgyalástechnika előadója a mester- és EMBA képzésekben. Korábban a CEU Technológiai Menedzsment és Innováció MS program igazgatója és az Innovációs-Lab menedzsment tagja is volt. Programtervező matematikus és technológia menedzsmenti diplomái mellett több mint 25 éves nemzetközi és multikulturális tapasztalattal rendelkezik az informatikai menedzsment és irányítási keretrendszerek területén. Kiemelt figyelmet fordít az emberi motivációra, a csapatépítésre és az innováció menedzsmentre. Több nemzetközi vállalatnál IBM, Sun Microsystems-nél is dolgozott szolgáltatásértékesítési vezetőként, jelenleg pedig a Talk-a- Bot-nál dolgozik, mint Értékesítési és marketing vezető (Chief Revenue Officer, CRO). ITIL szakértői képesítése mellett az ágazatokon átívelő értékesítésének megoldások specialistája is.

Előadásai

  • On the Fly Service Design 10:15 - 10:35 Auditórium

    Mennyire tud alkalmazkodóképes lenni a szolgáltatások tervezése?

    Képzeljünk el egy világot, amelyben a szolgáltatások tervezését rugalmassá és gyorsan alkalmazkodóvá tehetjük a változó körülményekhez és az épen aktuális ügyfél igényekhez. Egy ilyen világ szinte lehetetlen, még akkor is, ha hihető. Vagy már tényleg ott tartunk, hogy annak ellenére, hogy hihetetlen mégis lehetséges? Készen vagyunk arra, hogy az "On the fly Service Design" lehetővé tegye a szolgáltatások gyors iterációját és fejlesztését a felhasználói visszajelzések és az aktuális igényeik alapján?

    Georgiu Achilles