Jurecska Andrea

Andrea a hazai munkáltatói márkaépítés mellett elkötelezett szakember, több szakmai szövetség aktív tagja. Küldetése, hogy minél több experience driven agilis szervezet legyen a hazai piacon. PR menedzserként szerezte első diplomáját, majd a Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett HR szakon. HR területen szerzett több éves tapasztalata mellett pályafutásából közel 15 évet marketing és értékesítés területen töltött nemzetközi cégeknél. Emellett agilis szervezeti transzformációban, vállalati kultúra fejlesztésben szerzett tapasztalatot és ez a szakmai háttér nagyban meghatározza mai employer branding, employee experience szemléletét.

Ma már a klasszikus HR feladatokba és folyamatfejlesztésekbe is magas színvonalon, holisztikusan tudja alkalmazni munkavállalói élmény alapú megközelítést. Megérzi és megérti a piaci kihívásokat, melyre folyamatosan választ kíván adni szakértői csapatával. Hisz benne, hogy az üzleti értéket teremteni és maximalizálni csakis úgy lehet, hogy a humán tőke szerepe valóban az első és legfontosabb helyen szerepel a cég stratégiájában.

Előadásai

  • Munkavállalói élmény fókuszú HR stratégiaalkotás 15:05 - 15:25 106-os terem

    Mitől lesz szerethető egy munkahely? Hogyan tudunk inspiráló, megtartó légkört kialakítani, ahová örömmel járnak a dolgozók és elkötelezettek a cég stratégiájának megvalósítása mellett? Hogyan lesz válságálló és jövőálló a szervezet, ehhez mire van szükségük a munkatársainknak? Mindezt akár hibrid formában?

    A sikeres munkavállalói élmény fejlesztésének egyik alapköve a folyamatos párbeszéd kialakítása, valamint a munkavállalói életciklus mentén fellelhető meghatározó élmény pillanatok feltérképezése. Ha a HR stratégiát munkavállalói élmény fókusszal tervezzük stabilizálhatjuk a csapatokat, csökkenthető a fluktuáció és növelhető a munkavállalói elégedettség. Ezáltal a HR közvetlen hatással van a vállalati eredményre és az ügyfélélményre.

    Gyakorlati tapasztalatok és stratégiai keretrendszer megosztására számíthattok ebben az előadásban.

    Jurecska Andrea