Kószó Kamill

társalapító, design stratéga @ meet

Startupos és branding háttérrel talált rá a service designra, a meet társalapítója és design stratégája. Az ügynökség építése mellett nagyvállalatoknak segít ügyfélközpontú működésre állnia, illeve startupoknak segít komplex (ügyfél)valóságok feltérképezésében és a szolgáltatásuk élményének fejlesztésében.

A csinálás mellett lépten nyomon hirdeti is az empátia üzleti erejét, legyen szó egy random kávézásról, az ELTE SD kurzusról, vagy éppen az LSD-ről, a meet saját képzéséről.

Előadásai

 • Gyorsítósávok és shortcutok service design projektekben válság (vagy válságtól való félelem) idején 09:30 - 09:45 Auditórium

  Az elmúlt két évben több olyan projektünk volt (pl. ROCHE, Research Professionals, NN Biztosító, Allee, EcoFamily), amiben az eredeti projekt tervünket radikálisan át kellett alakítanunk. Ezek hátterében különböző okok és motivációk álltak: sokszor időhiány, pénzhiány, bizalomhiány - de az is visszatérő tapasztalatunk, hogy hosszútávú ügyfelek esetében van, hogy a rövidítési célú, ügyféllel közös projekt-átgondolások teremtik meg a service design üzleti kompatibilitását, ezeken keresztül képes a design kompetencia a hétköznapi gyakorlatba is beépülni, és társként jelen lenni. Az áramvonalasítások, levágások, egyénre szabások fejlesztő hatású tapasztalatait osztjuk meg veletek, illusztrációként sok projekt infóval, vizuval.

  Ágoston László Kószó Kamill
 • Design-fogékony piacvezetők tapasztalatai II.: Profession.hu 16:00 - 16:20 103-as terem

  Profession
  Az állásközvetítő portál briefje az volt, hogy szeretné dinamikusabban támogatni az álláskeresőket. Már annak meghatározása sem volt könnyű feladat, hogy ez kinek (pl. a Profession különböző, belső perspektíváinak, az álláshirdetőknek és az álláskeresőknek) mit jelent. A masszív design kutatás mélyebb megértést hozott abban, hogy a szegmentálás és az álláskeresők fájdalompontjainak tompítása, megszüntetése milyen fontos eszköze a dinamikusabbá válásnak. Somogyi-Vass Eszterrel (Profession, B2C Product Management Team Lead) ezt a folyamatot mutatjuk be az előadásban úgy, hogy minél több, másnak is hasznos tapasztalatot emelünk ki belőle.

  Ágoston László Kószó Kamill Somogyi-Vass Eszter