Kulcsár Zita

Kulcsár Zita a Sapience partnere, a Worki alapítója, munkáltatói márka és Employee Experience Stratéga, a Magyarbrands  „Kiváló Munkáltatói Márka” zsűritagja. Korábban mintegy 15 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait látta el. Később nemzetközi tanácsadóként, szervezetfejlesztési, toborzási és employer branding területeken segítette a GI Group globális cégcsoportot.  Filozófusként, Szoft technológusként és EX stratégaként is arra keresi a választ, hogy hogyan lehet mind egyéni, mind szervezeti szinten egy gyorsuló világhoz alkalmazkodni.

A Sapience multidiszciplináris szakértőkből álló csapata abban segíti a vállalatokat, hogy mind szemléletüket, mind a vállalat működési módját a mechanikus rendszerek modelljéből az organikus növekedést és a folyamatosan fejlődő, elégedett munkaerőt szolgáló komplex adaptív rendszerek modelljévé alakítsa. Ezt olyan üzleti megközelítések és eszközök bevezetésével teszik, amelyek által a vállalkozások egy gyorsan változó, komplex piaci környezetben is képesek megfelelő módon feltárni az üzleti kihivásokat és oly módon megoldani azt, amely a szervezeti működést nem terheli tovább, hanem éppen ellenkezőleg, abból rejtett vitalitást és hatékonyságot szabadít fel.

Előadásai

  • Service design az üzleti ökoszisztéma tükrében 16:00 - 16:20 101-es terem

    A Relational Business Design és az Üzleti Ökoszisztéma-tervezés nemcsak az üzleti kapcsolatok és az ökológiai tényezők mélyebb megértését segítik elő, hanem rendszerszintű tervezési előnyöket is kínálnak a Service Design területén. Az emberi kapcsolatok és az üzleti kapcsolatok optimalizálása révén a Service Design képes hatékonyabb és ügyfélorientáltabb szolgáltatásokat tervezni. Az ökológiai tényezők figyelembevétele lehetővé teszi a fenntartható és környezetbarát szolgáltatások kialakítását, míg a rendszerszintű megközelítés ösztönzi az innovációt és hozzájárul a Service Design folyamatos fejlődéséhez. Ezáltal a Service Design a jövőben még inkább képes lesz kielégíteni az ügyfelek igényeit és betölteni a társadalmi felelősségvállalás szerepét.

    Kulcsár Zita Mányai Csaba