Kun Judit

10 év budapesti és amszterdami, kreatív és hatékonysági díjakkal kísért ügynökségi munka után kezdett el 2015-ben fókuszáltabban stratégiai designnal foglalkozni. 2018-ban úgy érezte, lehet itt még szintet lépni: a Hyper Island Digital Experience Design képzésén a szakma legjobbjaival dolgozott (pl. IDEO, Snook, Ustwo) valódi nemzetközi ügyfelek Service Design feladatain. Részt vett a BoldX service design ügynökség megalapításában is, aminek szakmai részét 5 évig vezette olyan ügyfelek izgalmas projektjein dolgozva, mint a Telekom, WWF, Novartis vagy a KPMG. Jelenleg szabadúszó service design tanácsadó hazai és nemzetközi projekteken.

Előadásai

  • A Shiwaforce EVP kommandó esete az ejtőernyős Service Designerrel 15:25 - 15:45 106-os terem

    Fiókba rejthető dokumentum helyett a HR és marketing csapatot is transzformáló támogatást kapott az employer branding ügye.

    Az employer branding vajon mi? Csak kommunikáció, javaslatcsomag, vagy egy folyamat, aminek során a cég jobb munkahellyé alakulhat?

    Hogyan tud jól működni a határok feszegetése egy hibrid csapattal? Bemutatjuk a Shiwaforce employer branding projektet mindkét szemszögből: elmondjuk, mit csináltunk, de azt is, miért működött jól a 'külsős' service designer vezetésével, de belsős operatív csapattal végigvitt projekt. Mit kapott az ügyfél, mit tanultunk út közben és vajon mi történik a 'prezi' demo után?

    Dojcsák Dániel Kun Judit