Ruszty László

Lead Product Designer @ Frontira

Ruszty László a Frontira ügyvezetője és termék csapatának irányítója. Több mint 10 éve foglalkozik innovációval, termék tervezéssel, és a digitális terek lehetőségeinek felfedezésével, kitalálásával. Az elmúlt 6 évben a Frontirával olyan ügyfeleknek segített, mint a Vodafone, a Szállás.hu, a Graphisoft vagy a Mastercard. Kiolthatatlan és széleskörű kíváncsisága a tervezői lényeglátásának talán legfontosabb eszköze. Fontosnak tartja a tudásmegosztást, egymás szakmai inspirálását saját csapatán és a szélesebb körben vett iparágon belül is.

Előadásai

  • Photon esettanulmány: Hogyan támogatja a design egy digitális platform üzleti modellváltását? 17:00 - 17:20 101-es terem

    A Photon startupja néhány éve fotósok és videósok közvetítéséből indult, mára pedig egy automatizált, nagyvállalatoknak is szolgáltató, end-to-end platformmá nőtte ki magát. Az idáig vezető utat a Frontira stratégiai design csapata testközelből támogatta, beleértve az üzleti modellváltást, az ehhez szükséges háttérfolyamatok fejlesztését, a célcsoportok újradefiniálását és a márkaevolúciót. Bemutatjuk a teljes folyamat kihívásait és eredményeit.

    Ruszty László Volom Sára