Tóth-Czere Péter

Produktivitás szakértő és tréner @ Project blue

Tóth-Czere Péter azok közé a produktivitási szakértők közé tartozik, aki bejárta az utat és nem csak oktatja.

Két különálló ügynökségi csapatot épített fel a CoffeeBreak Consulting full-service marketing ügynökség és a Showcast Media B2B podcast készítő ügynökség nevek alatt. Mindkettőben aktívan dolgozva az eredményekért.

Ex folyamatszervezőként pedig mindezek mellett a hatékony munkavégzést, életvezetést és a stresszmentes produktivitást a hazai közösségnek, akik szeretnének fejlődni és hatékonyabbak lenni.

Külön fókuszt helyezve a vezetői hatékonyság fejlesztésére, ami minden vállalkozás életében az egyik alapvető kulcs a sikerhez. Nem feledve, hogy nincs olyan tökéletes vezető, aki csapat nélkül eredményeket tudna elérni.

Mindemellett idén indította el saját közösség építő platformját, ahol teret biztosít azok számára, akik szeretnének hatékonyabbak lenni és ehhez keresnek egy értő, támogató közösséget, a www.project-blue.hu oldalon.

Előadásai

  • A folyamatok az elsők, csak utána építs bármit! 16:20 - 16:40 106-os terem

    Gyakorlati példán keresztül mutatom be, hogyan kell egy teljes cég működését új alapokra helyezni, hogy a technikai, technológiai igények megvalósuljanak, mint száraz hatékonyság mutatók.

    De mellette olyan rendszert és folyamatokat alakítsunk ki, amit szeret használni minden kolléga és vezető is.

    A kettőt összehozni egy komoly tervezés eredménye, de megsokszorozza cserébe a teljes csapat hatékonyságát!

    Tóth-Czere Péter