Ágoston László

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Meet esettanulmány: Roche EX projekt
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:50
          [session_end_time] => 11:10
          [speaker] => 3470
          [speaker2] => 3837
          [speaker3] => 3663
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Mit adhat a design gondolkodás egy évek óta agilis transzformációban lévő pharma cégnek? A munkavállalóknak vagy a vezetőknek nagyobb kihívás, ha az egymáshoz való viszonyulás kilép a felnőtt-felnőtt keretből? Hogyan állítható az örömteli szervezet felé vezető spirális fejlődés útjára az integrálódó diagnosztikai és a pharma divízió? Milyen volt nekünk 4 év után újra a Roche-sal dolgozni? A Roche Magyarország stratégiai design partnereként 30+ fő munkavállalóval közösen mentünk végig az egyáltalán nem lineáris design folyamaton: kvalitatív és kvantitatív módszerekkel megismerve a munkavállalói valóságot, majd az érintettek bevonásával megoldásokat keresve a közösen beazonosított probléma és lehetőség pontokra. Gyertek, a magyar Roche people&culture vezetőjével, Németh Zsófiával mutatjuk meg az eddigi legkomplexebb munkavállalói élmény projektünket.
          [session_img] => 
        )

      [1] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Közszolgálat és service design - kerekasztal beszélgetés
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 15:20
          [session_end_time] => 16:20
          [speaker] => 3253
          [speaker2] => 3476
          [speaker3] => 3470
          [speaker4] => 3801
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => 
          [session_img] => 
        )

    )

)

Ágoston László

co-founder, business design consultant, meet

Biography

Tanácsadóként 2010 óta foglalkozom szolgáltatások és vállalkozások tervezésével, fejlesztésével és fenntarthatóbbá tételével. Kutatóként kezdtem, majd társadalmi innovációval, startupokkal és márkastratégiai kutatásokkal foglalkoztam, 2015-ben az üzleti fókuszú service design szemléletben és módszertanban találtam otthonra. Sokáig hittünk benne, hogy a service design szemléletű üzleti tanácsadás meg tud tapadni nagy ügynökségeknél (ezzel próbálkoztunk éveken át az Isobarnál, a Y&R-nél és a DDB-nél), de arra jutottunk, hogy a service design-t lehetővé tévő ügyfél-viszony és a sajátos együttműködés a saját cégünkben tud csak kompromisszumok nélkül megvalósulni. Így született meg 2018 novemberében a meet, aminek saját service designer képzése (LSD) az egyik kedvenc projektem. A legkomplexebb, legizgibb és legfejlesztőbb ügyfeles stratégiai projektjeim pedig ezek: Telekom TeleCoin immateriális ösztönző (2016), MagNet bank újfiók ügyfélélmény stratégia (2016), Telenor transzformáció támogatás (2017), METU nemzetközi hallgatói élmény fejlesztése (2018) és felsővezetői stratégiai támogatás (2019-2022), Roche sales boost (2018-19) és employee experience (2022), Doktor+ magánrendelő stratégiai design támogatása (2022-2021), Raiffeisen design transzformáció támogatása (2020-22).

Előadások

Meet esettanulmány: Roche EX projekt

 • 2022 november 24
 • 10:50 - 11:10
 • Műterem
Mit adhat a design gondolkodás egy évek óta agilis transzformációban lévő pharma cégnek? A munkavállalóknak vagy a vezetőknek nagyobb kihívás, ha az egymáshoz való viszonyulás kilép a felnőtt-felnőtt keretből? Hogyan állítható az örömteli szervezet felé vezető spirális fejlődés útjára az integrálódó diagnosztikai és a pharma divízió? Milyen volt nekünk 4 év után újra a Roche-sal dolgozni? A Roche Magyarország stratégiai design partnereként 30+ fő munkavállalóval közösen mentünk végig az egyáltalán nem lineáris design folyamaton: kvalitatív és kvantitatív módszerekkel megismerve a munkavállalói valóságot, majd az érintettek bevonásával megoldásokat keresve a közösen beazonosított probléma és lehetőség pontokra. Gyertek, a magyar Roche people&culture vezetőjével, Németh Zsófiával mutatjuk meg az eddigi legkomplexebb munkavállalói élmény projektünket.

Közszolgálat és service design - kerekasztal beszélgetés

 • 2022 november 24
 • 15:20 - 16:20
 • Műterem