Bartha Gizella

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Works. esettanulmány: Vagyonkezelés online. Egy konzultatív szolgáltatás digitalizációja
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:20
          [session_end_time] => 13:40
          [speaker] => 3613
          [speaker2] => 3655
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => A vagyonkezelés alapja kétségkívül a szereplők közötti bizalmi viszony, amely nélkül a szolgáltatás nem működik. Ilyen szoros és mély együttműködés mindig is csak személyes kapcsolattartás útján tudott kialakulni a felek között. Aztán a HOLD, a piac egyik legjelentősebb szereplőjeként, elkezdett hinni abban, hogy ez működhet teljesen másképp, nem kell rendszeresen egymás szemébe néznie a két szereplőnek. Hittek abban is, hogy ha valaki, akkor ők meg tudják valósítani ugyanezt a minőséget online is. Ezen az úton a Works. kísérte őket. Most közösen mesélnek a megvalósításról.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Bartha Gizella

Senior Experience Designer, Works.

Biography

Közgazdászként a marketing- és kommunikációs szakmában helyezkedett el, és az ott töltött évek után kezdett el UX-szel foglalkozni több mint 8 éve.

Kutatóként kezdte, közelít az ezerhez azoknak a felhasználói kutatásoknak a száma, amikben részt vett, így vérében van a végfelhasználói igények és motivációk megértése és lefordítása az üzlet nyelvére. Mindig képes maradt arra, hogy távolról szemlélje a folyamatokat, és így a mikroszinten túl koncepcionálisan és stratégiai szinten is értse a megbízói igényeket.c

Előadások

Works. esettanulmány: Vagyonkezelés online. Egy konzultatív szolgáltatás digitalizációja

 • 2022 november 24
 • 13:20 - 13:40
 • Filmstudio
A vagyonkezelés alapja kétségkívül a szereplők közötti bizalmi viszony, amely nélkül a szolgáltatás nem működik. Ilyen szoros és mély együttműködés mindig is csak személyes kapcsolattartás útján tudott kialakulni a felek között. Aztán a HOLD, a piac egyik legjelentősebb szereplőjeként, elkezdett hinni abban, hogy ez működhet teljesen másképp, nem kell rendszeresen egymás szemébe néznie a két szereplőnek. Hittek abban is, hogy ha valaki, akkor ők meg tudják valósítani ugyanezt a minőséget online is. Ezen az úton a Works. kísérte őket. Most közösen mesélnek a megvalósításról.