Doszpoth Izabell

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Nagyvállalati service design tapaszalatok: Ne félj a multitól – milyen lehetőségeket találsz designerként egy multinál?
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:20
          [session_end_time] => 13:40
          [speaker] => 3268
          [speaker2] => 3250
          [speaker3] => 3479
          [speaker4] => 3492
          [speaker5] => 3482
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Kevés designer dolgozik az itthoni multikban, ami talán annak is köszönhető, hogy nem feltétlenül jó a nagyobb cégekben végezhető designeri tevékenység megítélése, mivel gyakran hallani, hogy merev korlátok, megkerülhetetlen szabályok, kevés kreativitás és talán még kevesebb fejlődési lehetőség jellemzi az ottani munkát. Szeretnénk ezen a szemléleten változtatni. Az előadással betekintést adunk, hogy egy magyarországi vezető multinacionális cégben, milyen lehetőségek vannak, hogyan lehet kiteljesedni, hogyan találhatja meg mindenki a számításait. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben dolgoznál egy nagyobb cégnél designerként vagy még kezdő vagy és nem tudod mire számíthatsz a piacon, gyere és segítünk kicsit eligazodni.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Doszpoth Izabell

Service Experience Designer, Magyar Telekom

Biography

Az egyetem végén a szakdolgozat írás és szakmai gyakorlat keresés közben bukkantam rá a service designra. A lehetőségek tárháza a különböző fajta kutatások, workshopok, és munkamódszerek között mindig kreativitást és éberséget igényel és persze csapatmunkát. Ez nagyon megfogott és az elmúlt 3 évben, mind a bankszektorban töltött idő alatt, mind a Magyar Telekomnál folyamatosan előre vitt, hogy másoktól még többet tanulhassak.

Előadások

Nagyvállalati service design tapaszalatok: Ne félj a multitól – milyen lehetőségeket találsz designerként egy multinál?

 • 2022 november 24
 • 13:20 - 13:40
 • Műterem
Kevés designer dolgozik az itthoni multikban, ami talán annak is köszönhető, hogy nem feltétlenül jó a nagyobb cégekben végezhető designeri tevékenység megítélése, mivel gyakran hallani, hogy merev korlátok, megkerülhetetlen szabályok, kevés kreativitás és talán még kevesebb fejlődési lehetőség jellemzi az ottani munkát. Szeretnénk ezen a szemléleten változtatni. Az előadással betekintést adunk, hogy egy magyarországi vezető multinacionális cégben, milyen lehetőségek vannak, hogyan lehet kiteljesedni, hogyan találhatja meg mindenki a számításait. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben dolgoznál egy nagyobb cégnél designerként vagy még kezdő vagy és nem tudod mire számíthatsz a piacon, gyere és segítünk kicsit eligazodni.