Fábián Csongor

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Frontira esettanulmány: Szállás.hu - Design érettség és kultúra mérés + ami mögötte van
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:40
          [session_end_time] => 14:00
          [speaker] => 3241
          [speaker2] => 3235
          [speaker3] => 3277
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Szervezeti szintű design érettség mérésének módszertan a Szallas.hu-nál. Hogyan tudjuk felmérni hol tart a szervezet, és hogyan lehet továbblépni? A design érettség mérés a szervezet azon képességét mutatja meg, hogy a felhasználó központú tervezés mennyire jellemző a szervezet működésére. A design érettség mérés feltárja, hogy az egyes szervezeti egységek milyen messze vannak a felhasználóiktól. Egyszerre veszi figyelembe a kutatási és tervezési folyamatokat, erőforrásokat, eszközöket és a belső operatív folyamatok minőségét, valamint a szervezet azon hajlandóságát, hogy támogassa és erősítse a termékéhez kapcsolódó felhasználói élményt. A szallas.hu-val közös előadás bemutatja, hogyan fogtunk neki a projektnek, állítottunk össze egy releváns mérési tervezetet, és hogy mit tanult a szervezet saját magáról.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Fábián Csongor

Design stratéga, coach, tanácsadó, oktató

Biography

2021. szeptembere óta szabadúszó tanácsadó, coach és mentor. Korábban az Emarsys/SAP UX csapatát vezette 3 évig, ahol a UXesek karrier útjának felépítése mellett kiemelt figyelmet fordított a UX- és termékfolyamatok összekötésére, illetve a szervezeti szintű design kultúra mérésére és fejlesztésére. A termékfejlesztés és design kultúra szabadúszóként is tevékenysége fókuszában maradt.

Előadások

Frontira esettanulmány: Szállás.hu - Design érettség és kultúra mérés + ami mögötte van

 • 2022 november 24
 • 13:40 - 14:00
 • Műterem
Szervezeti szintű design érettség mérésének módszertan a Szallas.hu-nál. Hogyan tudjuk felmérni hol tart a szervezet, és hogyan lehet továbblépni? A design érettség mérés a szervezet azon képességét mutatja meg, hogy a felhasználó központú tervezés mennyire jellemző a szervezet működésére. A design érettség mérés feltárja, hogy az egyes szervezeti egységek milyen messze vannak a felhasználóiktól. Egyszerre veszi figyelembe a kutatási és tervezési folyamatokat, erőforrásokat, eszközöket és a belső operatív folyamatok minőségét, valamint a szervezet azon hajlandóságát, hogy támogassa és erősítse a termékéhez kapcsolódó felhasználói élményt. A szallas.hu-val közös előadás bemutatja, hogyan fogtunk neki a projektnek, állítottunk össze egy releváns mérési tervezetet, és hogy mit tanult a szervezet saját magáról.