Féja Dorottya

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Látogatói élmény tervezés a megújuló Közlekedési Múzeumban
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 15:20
          [session_end_time] => 15:40
          [speaker] => 3217
          [speaker2] => 3649
          [speaker3] => 3645
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => Hogyan lehet megtervezni egy múzeum látogatói élményét, ha az épület még nem is létezik? Hogyan segítheti egy design kutatás az építészek és a tartalomfejlesztők munkáját? Hogyan lehet a tervezésbe bevonni olyan szakértőket, akik nem jártasak a design területén?

Az előadás során ezekre a kérdésekre kaphatsz választ egy konkrét esettanulmányon keresztül, melynek tanulságai nem csak kulturális területen dolgozók számára lehet érdekes.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Féja Dorottya

designer, tréner, Cellux Csoport

Biography

2018-ban szerzett formatervező művész mester diplomát a Moholy- Nagy Művészeti Egyetemen. Tervezői hozzáállását a Design Thinking empatikus és emberközpontú alkalmazása jellemzi, az innovációhoz elengedhetetlennek tartja a különböző szakterületek közötti együttműködést. Fontos számára, hogy a design gondolkodásmódot minél kiterjedtebb körben oktassa és alkalmazza.

2020 óta részt vesz a Design Intézet oktatói munkájában és a Cellux csoport tervezőjeként és trénereként is segíti különböző szervezetek működését.

Előadások

Látogatói élmény tervezés a megújuló Közlekedési Múzeumban

 • 2022 november 24
 • 15:20 - 15:40
 • Filmstudio
Hogyan lehet megtervezni egy múzeum látogatói élményét, ha az épület még nem is létezik? Hogyan segítheti egy design kutatás az építészek és a tartalomfejlesztők munkáját? Hogyan lehet a tervezésbe bevonni olyan szakértőket, akik nem jártasak a design területén? Az előadás során ezekre a kérdésekre kaphatsz választ egy konkrét esettanulmányon keresztül, melynek tanulságai nem csak kulturális területen dolgozók számára lehet érdekes.