Földes Annamária

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Túlélés és/vagy Ügyfélélmény
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:00
          [session_end_time] => 14:00
          [speaker] => 3741
          [speaker2] => 3867
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Workshop terem II.
          [session_details] => Az elmúlt hetekben az ügyfeleinket az kezdte el aggasztani a legjobban, hogy nem tudják, hogy mekkora keret marad CX/SD költésre jövőre és hogyan csináljanak CX-et kevesebb pénzből, mivel győzzék meg a vezetőket arról, hogy ne vágják meg a keretet, hogyan bizonyítsák a ROCXI-t. Összegyűjtöttünk ezekre megoldási javaslatokat magyar és nemzetközi gyakorló CX/SD szakértőktől, ezekből hozunk most néhányat. Nektek van már ezekre a kérdésekre válaszotok? Ha nincs, akkor csatlakozzatok hozzánk egy órára. Ha van, akkor osszátok meg velünk.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Földes Annamária

CX Director, Ipsos

Biography

Annamari közel 10 éve foglalkozik ügyfélélmény tervezésével, mérésével, menedzselésével. Az Ipsos CX kutatási igazgatójaként  csapatával számos szektorban támogatja a szervezeteket abban, hogy elhivatott kollégákkal tudatosan tudjanak reagálni a változó ügyféligényekre a kiszolgálásukban, termékfejlesztésben, ügyfélkommunikációban.

Előadások

Túlélés és/vagy Ügyfélélmény

 • 2022 november 24
 • 13:00 - 14:00
 • Workshop terem II.
Az elmúlt hetekben az ügyfeleinket az kezdte el aggasztani a legjobban, hogy nem tudják, hogy mekkora keret marad CX/SD költésre jövőre és hogyan csináljanak CX-et kevesebb pénzből, mivel győzzék meg a vezetőket arról, hogy ne vágják meg a keretet, hogyan bizonyítsák a ROCXI-t. Összegyűjtöttünk ezekre megoldási javaslatokat magyar és nemzetközi gyakorló CX/SD szakértőktől, ezekből hozunk most néhányat. Nektek van már ezekre a kérdésekre válaszotok? Ha nincs, akkor csatlakozzatok hozzánk egy órára. Ha van, akkor osszátok meg velünk.