Gaál Norbert

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => A Design szerepe a vállalati stratégia alkotásban, avagy a Design driven business
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:10
          [session_end_time] => 10:30
          [speaker] => 3244
          [speaker2] => 0
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => A design érettség eltérő a különböző vállalatoknál, de a trend egyértelmű: a design nem csak a képernyők és digitális / fizikai felhasználói utak tervezéséért felel, hanem egy magasabb szinten a vállalati és üzleti stratégiai egyik inputja és facilitátora. Az elmúlt 2 évben lehetőségem volt egy olyan kutatás-stratégiai kompetencia felépítésére, ami támogatta a vállalat üzleti érték ajánlatát, segítette megújítani a szegmentációs logikát, illetve inputot adott a potenciális üzleti modell tekintetében is.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Gaál Norbert

Director Of Design & Research, Magyar

Biography

Gaál Norbi karrierjét UI/UX designerként kezdte, majd 2016-tól design csapatok felépítésével/vezetésével és a kompetencia szervezeten belüli skálázásával foglalkozott. 2018-ban csatlakozott az MKB Fintechlabhez Pereczes János invitálására, ahol megkezdték a design kompetencia kiépítését, ezzel támogatva az MKB Bank transzformációs törekvéseit. 2020 Februárjától Norbert megosztott pozícióban vezette az MKB Fintechlabet, illetve az MKB Bank digitális képességekért felelős csapatát. Jelenleg a Foundation HQ és a Magyar Bankholding Design & Research vezetője.

Előadások

A Design szerepe a vállalati stratégia alkotásban, avagy a Design driven business

 • 2022 november 24
 • 10:10 - 10:30
 • Filmstudio
A design érettség eltérő a különböző vállalatoknál, de a trend egyértelmű: a design nem csak a képernyők és digitális / fizikai felhasználói utak tervezéséért felel, hanem egy magasabb szinten a vállalati és üzleti stratégiai egyik inputja és facilitátora. Az elmúlt 2 évben lehetőségem volt egy olyan kutatás-stratégiai kompetencia felépítésére, ami támogatta a vállalat üzleti érték ajánlatát, segítette megújítani a szegmentációs logikát, illetve inputot adott a potenciális üzleti modell tekintetében is.