Horváth László

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Works. esettanulmány: A lineáris TV és a streaming összeér: Hogyan született a TV2 Play?
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:40
          [session_end_time] => 14:00
          [speaker] => 3657
          [speaker2] => 3653
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => A TV2 alig 2 évvel ezelőtt indította el saját streaming platformját, a TV2 Play-t. Az idén 25 éves televízió nem csak reagálni akart a médiapiaci trendekre, de egyedi, újító megoldásokat is hozott a fogyasztói számára. A Works. design ügynökség az első pillanattól partnere a TV2-nek: Az ingyenes web és mobil platformokon túl az idén elindult TV2 Play Prémium szolgáltatást is ők tervezték, ami tovább növeli a TV2 beágyazottságát a piacon. Milyen kihívásokkal kellett megküzdeni a tervezési időszakban? Hogyan ért össze az üzleti igény, a design és a felhasználói elvárás? Mi a jövőképe a legnagyobb magyar kereskedelmi televíziónak? Ezeket a kérdéseket feszegeti a TV2 és a Works. közös előadásában.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Horváth László

Senior Experience Designer, Works.

Biography

Analitikus és empatikus gondolkodásmódját a Szegedi Tudományegyetem szociológia szakán fejlesztette tökélyre. Mindig is kreatív hobbijai voltak, legyen szó rajzolásról, zenélésről vagy fotózásról. Végül összekötötte a tanultakat a szabadidős érdeklődésével és a digitális felületek tervezése, kutatása felé fordult. Érzékeny, maximalista jellemével 7. éve erősíti a Works. csapatát.

Előadások

Works. esettanulmány: A lineáris TV és a streaming összeér: Hogyan született a TV2 Play?

 • 2022 november 24
 • 13:40 - 14:00
 • Filmstudio
A TV2 alig 2 évvel ezelőtt indította el saját streaming platformját, a TV2 Play-t. Az idén 25 éves televízió nem csak reagálni akart a médiapiaci trendekre, de egyedi, újító megoldásokat is hozott a fogyasztói számára. A Works. design ügynökség az első pillanattól partnere a TV2-nek: Az ingyenes web és mobil platformokon túl az idén elindult TV2 Play Prémium szolgáltatást is ők tervezték, ami tovább növeli a TV2 beágyazottságát a piacon. Milyen kihívásokkal kellett megküzdeni a tervezési időszakban? Hogyan ért össze az üzleti igény, a design és a felhasználói elvárás? Mi a jövőképe a legnagyobb magyar kereskedelmi televíziónak? Ezeket a kérdéseket feszegeti a TV2 és a Works. közös előadásában.