Juhász Imre

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Nagyvállalati service design tapaszalatok: Ne félj a multitól – milyen lehetőségeket találsz designerként egy multinál?
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:20
          [session_end_time] => 13:40
          [speaker] => 3268
          [speaker2] => 3250
          [speaker3] => 3479
          [speaker4] => 3492
          [speaker5] => 3482
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Kevés designer dolgozik az itthoni multikban, ami talán annak is köszönhető, hogy nem feltétlenül jó a nagyobb cégekben végezhető designeri tevékenység megítélése, mivel gyakran hallani, hogy merev korlátok, megkerülhetetlen szabályok, kevés kreativitás és talán még kevesebb fejlődési lehetőség jellemzi az ottani munkát. Szeretnénk ezen a szemléleten változtatni. Az előadással betekintést adunk, hogy egy magyarországi vezető multinacionális cégben, milyen lehetőségek vannak, hogyan lehet kiteljesedni, hogyan találhatja meg mindenki a számításait. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben dolgoznál egy nagyobb cégnél designerként vagy még kezdő vagy és nem tudod mire számíthatsz a piacon, gyere és segítünk kicsit eligazodni.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Juhász Imre

Service Experience Designer, Magyar Telekom

Biography

Saját webshop alapítástól a nagyvállalati innováció menedzsmenten át vezetett az utam a Magyar Telekom Service Designer csapatába, ahol célunk, hogy olyan termékekkel és szolgáltatásokkal segítsük az ügyfeleink és kollégáink életét, amiket igazán jó élmény használni vagy akár észrevétlenül segíti őket céljaik elérésében

Előadások

Nagyvállalati service design tapaszalatok: Ne félj a multitól – milyen lehetőségeket találsz designerként egy multinál?

 • 2022 november 24
 • 13:20 - 13:40
 • Műterem
Kevés designer dolgozik az itthoni multikban, ami talán annak is köszönhető, hogy nem feltétlenül jó a nagyobb cégekben végezhető designeri tevékenység megítélése, mivel gyakran hallani, hogy merev korlátok, megkerülhetetlen szabályok, kevés kreativitás és talán még kevesebb fejlődési lehetőség jellemzi az ottani munkát. Szeretnénk ezen a szemléleten változtatni. Az előadással betekintést adunk, hogy egy magyarországi vezető multinacionális cégben, milyen lehetőségek vannak, hogyan lehet kiteljesedni, hogyan találhatja meg mindenki a számításait. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben dolgoznál egy nagyobb cégnél designerként vagy még kezdő vagy és nem tudod mire számíthatsz a piacon, gyere és segítünk kicsit eligazodni.