Kószó Kamill

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => The journey of going beyond
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 09:40
          [session_end_time] => 10:00
          [speaker] => 3274
          [speaker2] => 3304
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Minden eddiginél szélesebb a szolgáltatások összekapcsolásának lehetősége, ami felgyorsítja a szektorok határainak elmosódását. Olyan összekapcsolt szolgáltatások jönnek létre, amelyek egyetlen integrált élmény keretében elégíthetik ki a szektorokon átívelő igényeket. Az alap (‘core’) szolgáltatásokon túlmutató ‘beyond’ szolgáltatások egyedi értékajánlatuknak köszönhetően kitűnhetnek egy telített piacról, új bevételi forrásokat hozhatnak, válságállóbbá tehetik a szolgáltatókat - még a core szolgáltatások eladására is ösztönzően hathatnak.
          [session_img] => 
        )

      [1] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Ecofamily esettanulmány: Márkaígérettől az élményig: a holisztikus tervezés fontossága
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:00
          [session_end_time] => 13:20
          [speaker] => 3274
          [speaker2] => 3304
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Az egykori eurós bolt az evolúciója következő fokára ért, és egy tudatos, zöld diszkont-áruházlánccá kezdi kinőni magát. A szintlépést és az azzal járó víziót támogatva egy új vásárlói célközönség megszólítása is egyre fontosabbá vált. De hogyan lehet egy új márkaígéretet leszállítani és szolgáltatási élménnyé fordítani? Az EcoFamily példáján keresztül azt mutatjuk meg, hogy milyen szerepe van a holisztikus tervezésnek egy márka-transzformációban.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Kószó Kamill

társalapító, design stratéga, meet

Biography

Startupos és branding háttérrel talált rá a service designra, a meet társalapítója és design stratégája. Az ügynökség építése mellett nagyvállalatoknak segít ügyfélközpontú működésre állnia, illeve startupoknak segít komplex (ügyfél)valóságok feltérképezésében és a szolgáltatásuk élményének fejlesztésében.

A csinálás mellett lépten nyomon hirdeti is az empátia üzleti erejét, legyen szó egy random kávézásról, az ELTE SD kurzusról, vagy éppen az LSD-ről, a meet saját képzéséről.

Előadások

The journey of going beyond

 • 2022 november 24
 • 09:40 - 10:00
 • Műterem
Minden eddiginél szélesebb a szolgáltatások összekapcsolásának lehetősége, ami felgyorsítja a szektorok határainak elmosódását. Olyan összekapcsolt szolgáltatások jönnek létre, amelyek egyetlen integrált élmény keretében elégíthetik ki a szektorokon átívelő igényeket. Az alap (‘core’) szolgáltatásokon túlmutató ‘beyond’ szolgáltatások egyedi értékajánlatuknak köszönhetően kitűnhetnek egy telített piacról, új bevételi forrásokat hozhatnak, válságállóbbá tehetik a szolgáltatókat - még a core szolgáltatások eladására is ösztönzően hathatnak.

Ecofamily esettanulmány: Márkaígérettől az élményig: a holisztikus tervezés fontossága

 • 2022 november 24
 • 13:00 - 13:20
 • Műterem
Az egykori eurós bolt az evolúciója következő fokára ért, és egy tudatos, zöld diszkont-áruházlánccá kezdi kinőni magát. A szintlépést és az azzal járó víziót támogatva egy új vásárlói célközönség megszólítása is egyre fontosabbá vált. De hogyan lehet egy új márkaígéretet leszállítani és szolgáltatási élménnyé fordítani? Az EcoFamily példáján keresztül azt mutatjuk meg, hogy milyen szerepe van a holisztikus tervezésnek egy márka-transzformációban.