Krizsán Norbert

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Ötlettől sikeres termékig 4 hónap alatt: OkAuchan applikáció / Auchan & Mito Digital esettanulmány
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 15:40
          [session_end_time] => 16:00
          [speaker] => 3747
          [speaker2] => 3745
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => Ügyfélközpontú design szemlélet nagyvállalati integrációja az alapoktól? A bizalomkártya-applikáció megtervezésével kísértük (sprinteltük) végig az Auchan Magyarországgal a digitalizáció útját.
A lighthouse projektként mindössze 4 hónap alatt megvalósult OkAuchan célja, hogy digitális megoldásokkal növelje az offline vásárlói élményt. Az alkalmazás korábban papíralapú és új funkciókat egyesít, melyek mérhetők, tesztelhetők és továbbfejleszthetők, úgy mint digitalizált bizalomkártya, akciós ajánlatok és bevásárlólista. A felhasználók pedig megszavazták a bizalmat: már az első két hét kártyanyitásainak 67%-a digitálisan történt.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Krizsán Norbert

Head of Design Operations, Mito Digital

Biography

Norbert egy termék- és üzleti stratégia fókuszú user experience designer 10+ évnyi tervezési tapasztalattal a háta mögött; jelenleg a Mito Digital Head of Design Operations pozícióját tölti be. A Mito és a Deutsche Telekom Group E-Transformation Competence Center közötti együttműködés során ő volt a vezető UX Designer azokon a projekteken, amelyek hozzájárultak a DT jelenlegi digitális arculatához Európában. Munkája mellett lelkes mentor és szakmai oktató is számos UX tanfolyamon.

Előadások

Ötlettől sikeres termékig 4 hónap alatt: OkAuchan applikáció / Auchan & Mito Digital esettanulmány

 • 2022 november 24
 • 15:40 - 16:00
 • Filmstudio
Ügyfélközpontú design szemlélet nagyvállalati integrációja az alapoktól? A bizalomkártya-applikáció megtervezésével kísértük (sprinteltük) végig az Auchan Magyarországgal a digitalizáció útját. A lighthouse projektként mindössze 4 hónap alatt megvalósult OkAuchan célja, hogy digitális megoldásokkal növelje az offline vásárlói élményt. Az alkalmazás korábban papíralapú és új funkciókat egyesít, melyek mérhetők, tesztelhetők és továbbfejleszthetők, úgy mint digitalizált bizalomkártya, akciós ajánlatok és bevásárlólista. A felhasználók pedig megszavazták a bizalmat: már az első két hét kártyanyitásainak 67%-a digitálisan történt.