Major Zoltán “Pepe”

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Platform szintű márkaélmény tervezés
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:50
          [session_end_time] => 11:10
          [speaker] => 3489
          [speaker2] => 3485
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => Mi volt előbb a márka vagy a termék/szolgáltatás? Az igazi sikersztorik esetén egyik nem létezik a másik nélkül, kiegészítik egymást. Mégis nagyon kevés esetben van ez a kapcsolat tudatosan tervezve az egyes üzleti területek egymással kevésbé kommunikálva, silókban működnek. Egy olyan patform leírására teszünk kísérletet, ahol a brand és az experience tudatosan erősíti egymást a teljes customer journey során, minden touchpointon.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Major Zoltán “Pepe”

Experience Director, Dentsu Creative Hungary

Biography

Pályám elején szabadúszó filmesként és motion designerként kerültem először kapcsolatba a hazai kreatív világgal, majd prezentációs designerként és trénerként bővítettem storyteller eszköztáram. Munkám mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettem a társadalmi szerepvállalásra, melynek eredményeként az Így Dolgozunk Mi kezdeményezés társalapítója lettem. Ez a fajta hozzáállás olyan exkluzív klubbok tagságával jutalmazott, mint a TEDx előadók, a Forbes 30 under 30 vagy a Highlights of Hungary díjazottak közössége. 5 évvel ezelőtt csatlakoztam az Isobar Budapest, Experience Design csapatához, ahol Lead Experience Designerként olyan márkákon dolgoztam, mint a Coca-Cola, Vénusz, Telekom vagy az osztrák Herold Hilft, de vezető szerepet játszottam olyan globális cégek digitális termékfejlesztésében is, mint a Rolls-Royce Power Systems. Jelenleg Creative Experience Directorként segítem a hazai Isobar iroda munkáját, ahol olyan élmények tervezésére vállalkozunk, amiknek a szerves részét képezi a technológia, előzetes kutatás és valós idejű adatok alapján személyre szabottak, erejüket és hatásukat pedig kreatív ötleteink adják.

Előadások

Platform szintű márkaélmény tervezés

 • 2022 november 24
 • 10:50 - 11:10
 • Filmstudio
Mi volt előbb a márka vagy a termék/szolgáltatás? Az igazi sikersztorik esetén egyik nem létezik a másik nélkül, kiegészítik egymást. Mégis nagyon kevés esetben van ez a kapcsolat tudatosan tervezve az egyes üzleti területek egymással kevésbé kommunikálva, silókban működnek. Egy olyan patform leírására teszünk kísérletet, ahol a brand és az experience tudatosan erősíti egymást a teljes customer journey során, minden touchpointon.