Malatinszky Péter

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Works. esettanulmány: A lineáris TV és a streaming összeér: Hogyan született a TV2 Play?
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 13:40
          [session_end_time] => 14:00
          [speaker] => 3657
          [speaker2] => 3653
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => A TV2 alig 2 évvel ezelőtt indította el saját streaming platformját, a TV2 Play-t. Az idén 25 éves televízió nem csak reagálni akart a médiapiaci trendekre, de egyedi, újító megoldásokat is hozott a fogyasztói számára. A Works. design ügynökség az első pillanattól partnere a TV2-nek: Az ingyenes web és mobil platformokon túl az idén elindult TV2 Play Prémium szolgáltatást is ők tervezték, ami tovább növeli a TV2 beágyazottságát a piacon. Milyen kihívásokkal kellett megküzdeni a tervezési időszakban? Hogyan ért össze az üzleti igény, a design és a felhasználói elvárás? Mi a jövőképe a legnagyobb magyar kereskedelmi televíziónak? Ezeket a kérdéseket feszegeti a TV2 és a Works. közös előadásában.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Malatinszky Péter

Digitális Média Igazgató, TV2

Biography

Malatinszky Péter az amerikai UCO egyetemen kezdte meg egyetemi tanulmányait, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán diplomázott közgazdaságtan szakon. Ez után a párizsi Sorbonne egyetemen szerzett újabb diplomát közgazdaságtanból. Különböző iparágakban, multinacionális környezetben szerzett értékesítési és csapatvezetői tapasztalatok után csatlakozott a 21th Century Fox-hoz, ahol a csatornák terjesztési osztályának vezetéséért volt felelős. Karrierjét a Discovery-nél folytatta, ahol a 12 csatorna és a digitális termékek terjesztési feladatai mellett már az országos üzleti stratégia kialakításárét is felelt. Ez után csatlakozott a TV2 management csapatához Digitális Média Igazgató pozícióban, ahol a TV2 Play megalkotása és egyéb technikai fejlesztések mellett az online tartalmi és üzleti stratégiáért felel.

Előadások

Works. esettanulmány: A lineáris TV és a streaming összeér: Hogyan született a TV2 Play?

 • 2022 november 24
 • 13:40 - 14:00
 • Filmstudio
A TV2 alig 2 évvel ezelőtt indította el saját streaming platformját, a TV2 Play-t. Az idén 25 éves televízió nem csak reagálni akart a médiapiaci trendekre, de egyedi, újító megoldásokat is hozott a fogyasztói számára. A Works. design ügynökség az első pillanattól partnere a TV2-nek: Az ingyenes web és mobil platformokon túl az idén elindult TV2 Play Prémium szolgáltatást is ők tervezték, ami tovább növeli a TV2 beágyazottságát a piacon. Milyen kihívásokkal kellett megküzdeni a tervezési időszakban? Hogyan ért össze az üzleti igény, a design és a felhasználói elvárás? Mi a jövőképe a legnagyobb magyar kereskedelmi televíziónak? Ezeket a kérdéseket feszegeti a TV2 és a Works. közös előadásában.