Milovecz Ágnes

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Ötlettől sikeres termékig 4 hónap alatt: OkAuchan applikáció / Auchan & Mito Digital esettanulmány
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 15:40
          [session_end_time] => 16:00
          [speaker] => 3747
          [speaker2] => 3745
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => Ügyfélközpontú design szemlélet nagyvállalati integrációja az alapoktól? A bizalomkártya-applikáció megtervezésével kísértük (sprinteltük) végig az Auchan Magyarországgal a digitalizáció útját.
A lighthouse projektként mindössze 4 hónap alatt megvalósult OkAuchan célja, hogy digitális megoldásokkal növelje az offline vásárlói élményt. Az alkalmazás korábban papíralapú és új funkciókat egyesít, melyek mérhetők, tesztelhetők és továbbfejleszthetők, úgy mint digitalizált bizalomkártya, akciós ajánlatok és bevásárlólista. A felhasználók pedig megszavazták a bizalmat: már az első két hét kártyanyitásainak 67%-a digitálisan történt.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Milovecz Ágnes

Head of Digital Excellence, Auchan

Biography

Ágnes az elmúlt 10+ évben senior digitális innovációs menedzserként és vezető CX stratégiai tanácsadóként segítette ügyfeleit, nemzetközi és regionális szervezeteket Európa szerte abban, hogy sikeresen elinduljanak a digitális transzformáció útján.

Elsődlegesen a szervezetek ügyfélközpontú átalakítását vezette különböző iparágakban (legaltech, felsőoktatás, energetika és légiközlekedés), úgy, hogy az ügyfeleket helyezzék az üzleti folyamatok középpontjába.

Az Auchan Retailnél célja a design vezérelt és agilis metodológiák meghonosítása, azzal, hogy egy erős üzleti oldali megközelítéssel, a különböző e-commerce eszközök, marketing technológiák, digitális élmény és vásárlói elköteleződés növelési eszköztár bevezetésével segítse elő az üzleti- és ügyfélérték növelését.

Előadások

Ötlettől sikeres termékig 4 hónap alatt: OkAuchan applikáció / Auchan & Mito Digital esettanulmány

 • 2022 november 24
 • 15:40 - 16:00
 • Filmstudio
Ügyfélközpontú design szemlélet nagyvállalati integrációja az alapoktól? A bizalomkártya-applikáció megtervezésével kísértük (sprinteltük) végig az Auchan Magyarországgal a digitalizáció útját. A lighthouse projektként mindössze 4 hónap alatt megvalósult OkAuchan célja, hogy digitális megoldásokkal növelje az offline vásárlói élményt. Az alkalmazás korábban papíralapú és új funkciókat egyesít, melyek mérhetők, tesztelhetők és továbbfejleszthetők, úgy mint digitalizált bizalomkártya, akciós ajánlatok és bevásárlólista. A felhasználók pedig megszavazták a bizalmat: már az első két hét kártyanyitásainak 67%-a digitálisan történt.