Nárai Csilla

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Platform szintű márkaélmény tervezés
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:50
          [session_end_time] => 11:10
          [speaker] => 3489
          [speaker2] => 3485
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => Mi volt előbb a márka vagy a termék/szolgáltatás? Az igazi sikersztorik esetén egyik nem létezik a másik nélkül, kiegészítik egymást. Mégis nagyon kevés esetben van ez a kapcsolat tudatosan tervezve az egyes üzleti területek egymással kevésbé kommunikálva, silókban működnek. Egy olyan patform leírására teszünk kísérletet, ahol a brand és az experience tudatosan erősíti egymást a teljes customer journey során, minden touchpointon.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Nárai Csilla

Principal Strategic Designer, Dentsu Creative Hungary

Biography

Csilla közel 10 éve foglalkozik design alapú innovációval, service designnal és ezek stratégiai oldalával. Immár 4,5 éve a Dentsu Creative csapatát erősíti, ahol principal strategic designerként a design kutatás és termékstratégiai területek vezetője. Társadalmi innovációs fókuszú menedzsment diplomájának megszerzése óta (2011, ESCP, HEC) sokat dolgozott együtt társadalmi vállalkozásokkal is, tanácsadóként és számos esemény házigazdájaként.

Előadások

Platform szintű márkaélmény tervezés

 • 2022 november 24
 • 10:50 - 11:10
 • Filmstudio
Mi volt előbb a márka vagy a termék/szolgáltatás? Az igazi sikersztorik esetén egyik nem létezik a másik nélkül, kiegészítik egymást. Mégis nagyon kevés esetben van ez a kapcsolat tudatosan tervezve az egyes üzleti területek egymással kevésbé kommunikálva, silókban működnek. Egy olyan patform leírására teszünk kísérletet, ahol a brand és az experience tudatosan erősíti egymást a teljes customer journey során, minden touchpointon.