Németh Zsófia

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Meet esettanulmány: Roche EX projekt
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:50
          [session_end_time] => 11:10
          [speaker] => 3470
          [speaker2] => 3837
          [speaker3] => 3663
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => Mit adhat a design gondolkodás egy évek óta agilis transzformációban lévő pharma cégnek? A munkavállalóknak vagy a vezetőknek nagyobb kihívás, ha az egymáshoz való viszonyulás kilép a felnőtt-felnőtt keretből? Hogyan állítható az örömteli szervezet felé vezető spirális fejlődés útjára az integrálódó diagnosztikai és a pharma divízió? Milyen volt nekünk 4 év után újra a Roche-sal dolgozni? A Roche Magyarország stratégiai design partnereként 30+ fő munkavállalóval közösen mentünk végig az egyáltalán nem lineáris design folyamaton: kvalitatív és kvantitatív módszerekkel megismerve a munkavállalói valóságot, majd az érintettek bevonásával megoldásokat keresve a közösen beazonosított probléma és lehetőség pontokra. Gyertek, a magyar Roche people&culture vezetőjével, Németh Zsófiával mutatjuk meg az eddigi legkomplexebb munkavállalói élmény projektünket.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Németh Zsófia

People and Culture Business Partner - Roche

Biography

Németh Zsófia HR-esként magyar és nemzetközi vállalatoknál, több szektort megismerve (energia, pénzügy, FMCG, gyártás), szervezetfejlesztő tanácsadóként, coachként a KKV-k világából szerzett tapasztalatokkal érkezett a Roche-hoz 2019-ben.

People and Culture vezetőként az elmúlt évek jelentős szervezeti átalakulásról, a gondolkodásmód fejlesztéséről szóltak, valamint a külvilágból érkező krízisek megoldásáról, miközben munkatársi oldalról a biztonság, stabilitás vágya erősödik.

Erre a komplex helyzetre mutatott új megoldásokat a service design módszertan.

Előadások

Meet esettanulmány: Roche EX projekt

 • 2022 november 24
 • 10:50 - 11:10
 • Műterem
Mit adhat a design gondolkodás egy évek óta agilis transzformációban lévő pharma cégnek? A munkavállalóknak vagy a vezetőknek nagyobb kihívás, ha az egymáshoz való viszonyulás kilép a felnőtt-felnőtt keretből? Hogyan állítható az örömteli szervezet felé vezető spirális fejlődés útjára az integrálódó diagnosztikai és a pharma divízió? Milyen volt nekünk 4 év után újra a Roche-sal dolgozni? A Roche Magyarország stratégiai design partnereként 30+ fő munkavállalóval közösen mentünk végig az egyáltalán nem lineáris design folyamaton: kvalitatív és kvantitatív módszerekkel megismerve a munkavállalói valóságot, majd az érintettek bevonásával megoldásokat keresve a közösen beazonosított probléma és lehetőség pontokra. Gyertek, a magyar Roche people&culture vezetőjével, Németh Zsófiával mutatjuk meg az eddigi legkomplexebb munkavállalói élmény projektünket.