Sági Ferenc

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => A jó, a rossz és a csúf szék balladája
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 10:10
          [session_end_time] => 10:30
          [speaker] => 3298
          [speaker2] => 0
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Műterem
          [session_details] => A szék problémája: hogy minden hiba azonnal látszik. Ha nem pontosak a csapolások, ha a lábak hossza nem tizedmilliméter pontos, ha nem stabil a szerkezet, ha csúf a design vagy egész egyszerűen csak rossz és amikor kipróbálásként ráülünk akkor összetörik alattunk. Az adatok problémája, azonban az, hogy minden (is) ábrázolható és nem különböztethető meg egymástól a jó, a rossz és a csúf adat. Márpedig ha rossz adatokra építjük fel döntéseinket, üzleti modellünket, akkor az jobban fog fájni, mint egy alattunk összetört szék után a fenekünk. Előadásunkban gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogy miként kerüld el a buktatókat, hogy a döntéseidet egy kényelmes karosszékben hátra dőlve megbízható és hiteles adatokra alapozva hozhasd meg.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Sági Ferenc

Research Group Lead, NRC

Biography

Sági Ferenc több mint 10 éve dolgozik marketingkutatási és tanácsadói területen, médiaügynökségi oldalról 2011-ben került az NRC kutatási csoportvezetői, tanácsadói pozíciójába, ahol jelenleg a közszolgáltatói, FMCG és médiakutatások tartoznak felelősségi körébe. Az online médiakutatások, különféle online és offline szolgáltatások piaci igényeinek felmérése és fejlesztése mellett az ökonometriai modellezés a heppje, hiszi, hogy komplex kampányok médiahatékonyságát jelenleg ezzel a módszerrel lehet a legpontosabban kimutatni.

Előadások

A jó, a rossz és a csúf szék balladája

 • 2022 november 24
 • 10:10 - 10:30
 • Műterem
A szék problémája: hogy minden hiba azonnal látszik. Ha nem pontosak a csapolások, ha a lábak hossza nem tizedmilliméter pontos, ha nem stabil a szerkezet, ha csúf a design vagy egész egyszerűen csak rossz és amikor kipróbálásként ráülünk akkor összetörik alattunk. Az adatok problémája, azonban az, hogy minden (is) ábrázolható és nem különböztethető meg egymástól a jó, a rossz és a csúf adat. Márpedig ha rossz adatokra építjük fel döntéseinket, üzleti modellünket, akkor az jobban fog fájni, mint egy alattunk összetört szék után a fenekünk. Előadásunkban gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogy miként kerüld el a buktatókat, hogy a döntéseidet egy kényelmes karosszékben hátra dőlve megbízható és hiteles adatokra alapozva hozhasd meg.