Szekeres Péter

Array
(
  [2938] => Array
    (
      [0] => Array
        (
          [color] => 
          [schedule_label] => 
          [session_title] => Automatikus verbatim elemzés jelentősége az ügyfélélményben - Európai vállalati példák és gyakorlatok
          [session_start_date] => November 24, 2022
          [session_start_time] => 14:10
          [session_end_time] => 14:30
          [speaker] => 3310
          [speaker2] => 0
          [speaker3] => 0
          [speaker4] => 0
          [speaker5] => 0
          [speaker6] => 0
          [speaker7] => 0
          [speaker8] => 0
          [speaker9] => 0
          [schedule_Hall] => Filmstudio
          [session_details] => A Voice of the Customer számos direkt és indirekt csatornán érkeznek a vállalatok felé - éppen ezért egyre inkább előtérbe kerül ezek strukturált feldolgozásának fontossága. Milyen hatással van a vállalat eredményességére akár egy negatív visszajelzés? Hogyan befolyásolhatja ez az üzleti döntéshozatalt, vagy akár a termékfejlesztést? Nemzetközi példákon keresztül bemutatjuk, hogyan fokozza a márkák hatékonyságát az automatizált szövegelemzés beépítése a mindennapos munkafolyamatokba.
          [session_img] => 
        )

    )

)

Szekeres Péter

CEO & co-founder, Neticle Text Analytics

Biography

Az intelligens szövegelemzéssel foglalkozó Neticle CEO-ja és társalapítója. Több, mint 12 éve foglalkozik strukturálatlan adatok elemzésével. Célja, hogy az automatizált szövegelemzéssel, illetve az ehhez kapcsolódó AI technológiával magasabb szinten, adatvezérelten támogassa a döntéshozatalt és nagyvállalatok mindennapi munkáját. Vezetőként rugalmas, transzparens és nyitott szervezetet épít, egy olyan környezetet, ahol a csapattagok szívesen dolgoznak és segít fenntartani a motivációt. Felkerült a Forbes Harminc sikeres fiatal 30 alatt listájára, illetve az Év Alapítója lett Magyarországon 2017-ben.

Előadások

Automatikus verbatim elemzés jelentősége az ügyfélélményben - Európai vállalati példák és gyakorlatok

 • 2022 november 24
 • 14:10 - 14:30
 • Filmstudio
A Voice of the Customer számos direkt és indirekt csatornán érkeznek a vállalatok felé - éppen ezért egyre inkább előtérbe kerül ezek strukturált feldolgozásának fontossága. Milyen hatással van a vállalat eredményességére akár egy negatív visszajelzés? Hogyan befolyásolhatja ez az üzleti döntéshozatalt, vagy akár a termékfejlesztést? Nemzetközi példákon keresztül bemutatjuk, hogyan fokozza a márkák hatékonyságát az automatizált szövegelemzés beépítése a mindennapos munkafolyamatokba.