Both András

Digitális Kormányzati Fejlesztés és Projektmenedzsment Kft. (DKF Kft.)
Infokommunikációs igazgató

András a Budapesti Corvinus Egyetemen gazdaságinformatikusként végző szakember, volt alkalmazásfejlesztő, projektmenedzser, alapított és vezetett digitális ügynökséget, mielőtt az államigazgatásba került, ahol közel 6 éve dolgozik, mint a teljes informatikai területért felelős vezető (IdomSoft Zrt, Lechner Tudásközpont). Jelenleg a Digitális Kormányzati Fejlesztés és Projektmenedzsment Kft. infokommunikációs igazgatóságát vezeti.  A cég feladata a digitalizációs állami fejlesztések összehangolása és központi támogatása, a párhuzamos, felesleges fejlesztések elkerülése érdekében. Arra törekszik, hogy a szervezetek megújulási képessége mindenkinek az aktuális érettségéhez mérten fejlődjön, annak érdekében, hogy egyre jobb minőségű digitális szolgáltatásokat lehessen közösen fejleszteni és fenntartani.

Andrást 2020-ban a fiatal informatikai vezetők munkáját elismerő Barun Péter-díjjal jutalmazták. A fiatal szakember eddigi munkássága megmutatja, hogyan lehet összeegyeztetni a szükségszerűen konzervatív szemléletű közigazgatási környezetet és az innovációt, illetve azt is, hogy az informatika bármilyen környezetben megtalálhatja a teret a proaktív kezdeményezésre.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: