Csernátony Fanni

Cellux Lab, MOME
service designer, facilitátor, tréner

Csernátony Fannit

2008-ban vették fel a MOME formatervező szakára.

2011 óta tart design témában olyan workshopokat, amiknek lényege az interdiszciplináris csapatmunka és a kreativitás fejlesztése.

2013-ban kezdett a MOME-n tanítani és a Cellux Csoportban dolgozni tervezőként és trénerként.

2014-től a MOME Doktori Iskolájában az innovációs módszertanokat kutatja.

2015-től szervez olyan eseményeket, aminek keretében minél több érdeklődő megismerheti a Service Design fogalmát itthon. (Service Design Önképzőkör, Service Design Drinks Budapest, Service Design Jam Budapest)

2016-tól a MOME OPEN Design Thinking és Service Design Basic tanfolyamainak, 2019-től a CO-CREATE Design Thinking Facilitátor tanfolyamának egyik oktatója és vezetője.

2017-től a Climate-KIC zöld startupokat támogató programjaiban dolgozik coach-ként.

2021-től a MOME Formatervezés alapképzésének szakvezetője. 

 

Nagyon szeret oktatni, ami az ideje nagy részét kitölti, de emellett termék- és szolgáltatástervezési projektekben is rendszeresen részt vesz designerként, facilitátorként vagy tanácsadóként. 

Célja, hogy minél több emberrel megismertesse a participatív designt, mint szellemiséget és kreatív problémamegoldási módszert.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: