Filó Angéla Katalin

Tungsram
Head of Regional Marketing

Tapasztalatait a hazai mellett német, francia és amerikai vállalatoknál szerezte. Karrierjét retail hálózatokban és közép európai franchise rendszerben is építette, a marketing szakmát ügynökségi és ügyfél oldalról is jól ismeri. Igazgatóként a marketing stratégián túl online kereskedelemmel és B2B kommunikációval is foglalkozott. 

Munkája során számos szakmai elismerésben részesült: online stratégiájának köszönhetően elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Internet Média és Web díját, vállalati expanziós tevékenysége eredményeként pedig a Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózat díjat.

Tanácsadóként cégtulajdonosokat, vállalkozókat mentorál. Kiemelten foglalkozik az digitális marketing és inbound marketing folyamatokkal, rendszeres előadója szakmai konferenciáknak és egyetemeknek. 

Sikerei alapjának a gyakorlatias megközelítést, a kapcsolatokat és a folyamatos képzéseket tartja.

Újra elkészítjük a Service Design Térképet

felmérjük a hazai szakmát az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. segítségével.

Szeretnénk elhelyezni egy Service Design Térképen a hazai szakmai műhelyeket, megismerni a szakembereket és a service design iránt érdeklődőket. Töltsd ki kérlek Te is az anonim kérdőívet - max 5 perc az egész! Előre is köszönjük!

A kérdőívet ide kattintva éred el: