Klenovszki János

Ügyvezető igazgató @ NRC

Szociológusként több, mint 25 éve dolgozom a piackutatás területén és több, mint 23 éve vezetem az NRC-t, amely Magyarország legelső online kutatásra szakosodott vállalata. Az elmúlt években a piackutatás mellett nagy gyakorlatot szereztem a szoftverfejlesztés, a Service Design, a CX fókuszú ügyfélélmény kutatások, a workshopok facilitálása területén és mivel ezek a szerelemprojektjeim, ezért örömmel segítem a hazai nagyvállalatokat az adatvezérelt szolgáltatás és termékfejlesztési munkáikban.

Előadásai

  • Hogyan veszítsd el az ügyfeleid bizalmát 10 nap alatt? 09:10 - 09:25 Auditórium

    Provokatív kérdés, igaz? De ahhoz, hogy megértsük, mi építi a bizalmat, először meg kell értenünk, mi rombolja azt. A kapcsolatok alapja a bizalom, legyen az emberi vagy ügyfél és szolgáltató közötti kapcsolat. Az előadásomban feltárjuk azokat a gyakori hibákat, amelyek a bizalom elvesztéséhez vezetnek, és megvizsgáljuk, hogyan lehet ezeket elkerülni. Az adatok nem hazudnak, és ma arra is fény derül, hogy milyen stratégiákkal építhető meg és tartható fenn a bizalom.

    Klenovszki János
  • Tükröm, tükröm.... - Ügyfélélmény kerekasztal beszélgetés 10:55 - 11:15 106-os terem

    Szeretettel várunk egy interaktív kerekasztal beszélgetésen, ahol a CXPA Hungary, magyarországi Ügyfélémény Érettségi Felmérésében résztvevő CX vezetőkkel vitatjuk meg a felmérés tanulságait és reflexióit. Ezáltal mélyebb betekintést nyerhetsz a vállalatok ügyfélélmény érettségébe, és még hatékonyabban fejlesztheted a CX területét, például a service design segítségével.

    Kállai Levente Klenovszki János Kanizsai Krisztina